Από το δάσος στο πιάτο σας ...

Το γευστικό ταξιδί του μανιταριού, 2017

Ποιος είναι ο ρόλος του φαγητού στη ζωή μας; Ο έρωτας λένε ξεκινάει από το στομαχί, κάθε Κυριακή ενώνεται η οικογένεια, είναι η αφορμή για να διασκεδάσει μια παρέα και οι πιο φιλικές συζητήσεις δημιουργούνται πάνω από ένα πιάτο φαγητό. Όλα τα παραπάνω και άλλα τόσα συναισθήματα συντέλεσαν στο να αγοράσουμε ένα τεράστιο τηγάνι και σε κάθε ευκαιρία να μαγειρεύουμε για όλους εσάς που έρχεστε κοντά μας να γνωρίσετε το μανιτάρι. 

Το 2017 ο κ. Φώτης με το τεράστιο τηγάνι του και τους βοηθούς του μαγείρεψε σε 19 Μανιταρογιορτές, σε τηλεοπτικές εκπομπές, σε φίλους, σε καταστήματα που έχουν τα Μανιταροπροιόντα, σε 450 Γάλλους, σε εκπολιτιστικούς συλλόγους, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονικής και στο ΙΕΚ Γρεβενών.

Συνοπτικά οι περιοχές του ταξιδιού μας ήταν,  Γρεβενά, Λίμνη Πλαστήρα, Κρίκελλο (Ευρυτανίας), Σαλαμίνα (στα Κανάκια),  Άνω Πεδινά (Κ. Ζαγόρι), Λαμία, Λούβρη, Πήλιο, Κερατέα, Νεοχωρούδα, Ελατοχώρι (Πιερίας), Ανατολή Αγιάς, Γαλάνη (Ξάνθη), Καστοριά (Skillbill), Δάσος Δαδιάς, Αλεξανδρούπολη (Στο Χύμα), Οίτη (Χώρα), Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ, Καφωδείο, Το Παντοπωλείο, BioFruit, Φρουτομαγεία, Μεγάλο Περιβόλι, Nettos Coffee Shop).

Τα μανιταροπροϊόντα στην Ανατολή, Αγιάς στη Θεσσαλία

Όταν έχεις μαγειρέψει για τόσους πολλούς ανθρώπους, έχεις κάνει καινούργιους φίλους το μόνο που σκέφτεσαι για το νέο έτος είναι να έχουμε όλοι πάνω από όλα υγεία και νέες όμορφες δημιουργικές στιγμές γεμάτες χαμόγελα!!!