Από το δάσος στο πιάτο σας ...

Το εργαστήριο μας!!!

Στην πόλη των Γρεβενών, στην πόλη των Μανιταριών, δημιουργήσαμε τις βάσεις για να παράγουμε μοναδικές γεύσεις ζυμαρικών και προϊόντων με άγρια μανιτάρια υψηλής διατροφικής αξίας με φρέσκα και αγνά υλικά.

Το εργαστήριο παραγωγής – επεξεργασίας ζυμαρικών, άγριων μανιταριών και παραδοσιακών προϊόντων είναι το αποτέλεσμα της αγάπης του Φώτη και της Γιούλας για την συλλογή – επεξεργασία άγριων μανιταριών, τις αυθεντικές γεύσεις βγαλμένες από τα δάση και τα χωριά της Πίνδου και τα αγνά υλικά για την δημιουργία ξεχωριστών γεύσεων.

Στο κατάστημα μας και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά και σε πάρα πολλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα θα βρείτε τα προϊόντα μας με βάση τα άγρια μανιτάρια, τα αφυδατωμένα λαχανικά, 100% σιμιγδάλι και άλευρα από τα Γρεβενά, φρέσκα αυγά και φρέσκο γάλα.

Τα Μανιταροπροϊόντα Γρεβενών παράγονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, μοναδική συσκευασία και πωλούνται στην καλύτερη δυνατή τιμή!

Επίσης, το εργαστήριο μας είναι ανοιχτό στο κοινό για να δείτε από κοντά πως παράγονται τα προϊόντα μας… Τα μυστικά μας τα μοιραζόμαστε!!!