Από το δάσος στο πιάτο σας ...

Μεγάλος Διαγωνισμός!!! Ένα 2ήμερο στα Γρεβενά για την 15η Πανελλήνια γιορτή Μανιταριού!!! ΕΛΗΞΕ

 Τα Μανιταροπροϊόντα Γρεβενών σας προσφέρουν ένα 2ήμερο στην πόλη των Γρεβενών για να ζήσετε μαζί μας μοναδικές εμπειρίες στην 15η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού. 

Το τυχερό ζευγάρι: 

  • Θα έχει δωρεάν διαμονή και πρωινό για 2 ημέρες (Παρασκευή – Σάββατο) στο ξενοδοχείο Αίγλη, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, Πλατεία Αιμιλιανού 29.  Το ξενοδοχείο ξεκίνησε τη λειτουργία του προπολεμικά, το 1935. Αποτελεί ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα ιστορικά σημεία της πόλης μας, το οποίο συνεχίζει να κρατά άρρηκτα δεμένο το παρελθόν με το παρόν παρά την ανακαίνιση που πραγματοποιήθηκε το 2004. (περισσότερες πληροφορίες στο http://aiglihotel.eu/) 
  • Θα γεύεται δωρεάν μανιταρογεύσεις για βραδινό στον χώρο που θα διεξάγεται η γιορτή.
  • Θα μπορεί να συμμετάσχει δωρεάν στις εκδρομές που θα γίνουν, ώστε να γνωρίσει καλύτερα τις ομορφιές του νομού Γρεβενών.
  • Και Κυριακή πριν κάνει την αναχώρηση του θα λάβει μία σακούλα γεμάτη με τα προϊόντα μας, γεμάτη με τα Μανιταροπροϊόντα
    Γρεβενών. 

Οι ομορφιές του τόπου μας!!!

Μουσείο Μανιταριών στη Λάβδα, ένας όμορφος και ζεστός χώρος στον οποίο εκτίθενται όλα τα μανιτάρια της περιοχής και παρουσιάζονται στο φυσικό τους περιβάλλον. Άγρια φυσικά μανιτάρια, αποξηραμένα, αλλά και γλυπτά ενσωματώθηκαν μέσα σε προθήκες οι οποίες είναι και μικρογραφία της φύσης. 

 

 

Το γεφύρι της Πορτίτσας  απέχει από την πόλη 45 χιλιόμετρα. Πιθανότατα είναι το δημοφιλέστερο γεφύρι του νομού καθώς με το υπέροχο τοπίο που δημιουργεί το βαθύ φαράγγι με το καλά συντηρημένο γεφύρι και η ευκολία της πρόσβαση σ’ αυτό δημιουργούν ένα μνημείο απαράμιλλης και ασύγκριτης ομορφιάς. Επίσης, κάποιος μπορεί να διασχίσει το φαράγγι και να κολυμπήσει στα νερά του ποταμού Βενέτικου.

 

 

 

Ο νομός Γρεβενών θεωρείται μια πανάρχαια ζούγκλα τριών εκατομμυρίων ετών με γίγαντες μαστόδοντες να περιπλανώνται μαζί με μαχαιρόδοντες, ρινόκερους, ταπίρους, ιππάρια, γαζέλες, αγριόχοιρους και άλλα επικίνδυνα ζώα.

 

 

Ο Εθνικός Δρυμός της Βάλια Κάλντα ”Ζεστή Κοιλάδα” με το αρκουδόρεμα. Ο επισκέπτης μπορεί να περπατήσει ανάμεσα από την πλούσια πανίδα και χλωρίδα, παρατηρώντας τα δέντρα μαύρης και λευκόδερμης πεύκης και οξιάς.

 

 

Όροι και προϋποθέσεις: 

  1. Η έναρξη του διαγωνισμού θα είναι 12/6 και η λήξη 16/7
  2. Θα είναι έγκαιρη η συμμετοχή σας μόνο αν έχετε κάνει επισήμανση κάποια/ον φίλη/ο σας στο σύνδεσμο στην σελίδας μας Μανιταροπροϊόντα Γρεβενών και κοινοποίηση στο προφίλ σας στο Facebook
  3. Η λήξη του διαγωνισμού θα γίνει ένα μήνα πριν την διεξαγωγή της Μανιταρογιορτής για να είναι σίγουρος ο νικητής ότι θα παρευρεθεί
  4. Η επιλογή του νικητή θα γίνει με το πρόγραμμα random.org για να είναι δίκαιη και τυχαία η επιλογή

 

 

 

Καλή Επιτυχία