From the forest to your kitchen ...

Τα μυστικά για μανιτάρι σε ελαιόλαδο και ξύδι!

Το πρώτο μανιτάρι της άνοιξης, Υδροφόρος ο μαρτιάτικος, καρποφορεί από Μάρτιο έως Μάιο, ήπια γεύση, που θυμίζει πικραμύγδαλο ή μέλι… Διαλεγμένα ένα, προς ένα τα κομμάτια και τραγανά, μέσα σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ξύδι και αλάτι… Ιδανικό για μεζέ ή σε μια σαλάτα…

Ο κ. Φώτης σας παρουσιάζει στο παρακάτω βίντεο τα μυστικά ώστε το μανιτάρι να παραμείνει τραγανό και γευστικό: