From the forest to your kitchen ...

Ο μαγικός ζωμός των Γρεβενών!

Μανιταρόσουπα με άγρια μανιτάρια


Υλικά:
– μανιτάρι αφυδατωμένο Βωλίτη
– μανιτάρι αφυδατωμένη Μαύρη Τρομπέτα
– πιπεργιά φλωρίνης
– καλαμπόκι
– αφυδατωμένο άγριο σκόρδο
– αφυδατωμένο πράσσο
– αφυδατωμένη τσουκνίδα
– καρότο
νεράκι και λαδάκι

Υπολογιζούμε ότι κάθε μερίδα είναι περίπου 2 ποτήρια νερό!!!

Την αφήνουμε να βράσει σε μεσαίες θερμοκρασίες για 20 λεπτά!!!