Από το δάσος στο πιάτο σας ...

Overland, ανακαλύπτοντας τα πιο άγρια και όμορφα δάση της ΒΑ Πίνδου!

Ανακαλύψτε τις φυσικές ομορφιές του νομού Γρεβενών, αλλά και άλλων περιοχών, μέσα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα ειδικών μορφών αναψυχής που οργανώνονται και υλοποιούνται μέσα στην φύση. Σπορ και δραστηριότητες, που ασκούνται στο ζωντανό μουσείο της φύσης, χωρίς να δρουν ανταγωνιστικά και χωρίς να επεμβαίνουν αρνητικά στην φυσική δομή της. Κάθε σαββατοκύριακο μαθήματα πανίδας και χλωρίδας μέσα στα πιο άγρια και όμορφα δάση της ΒΑ Πίνδου. Αναγνώριση ιχνών αγρίων ζώων, παρατήρηση πουλιών, φωτογράφηση σπάνιων λουλουδιών και άμεση επαφή με τη φύση μέσα από ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Επισκέψεις σε ξεχασμένες εκκλησίες και ξεναγήσεις σε κρυφές σπηλιές και φαράγγια.

 Προγράμματα εύκολα με μικρές πορείες, δύσκολα με πολλές δόσεις αδρεναλίνης (εναέρια περάσματα, 4Χ4, ορειβατικό σκι, ορειβασία, σπηλαιολογία, Rafting , κανώ,  σκί πίστας, προσανατολισμό κ.α.) που προσαρμόζονται ανάλογα με τις δυνατότητές σας. Τα προγράμματα υλοποιούνται στα όρια των Εθνικών Δρυμών Πίνδου, Βίκου, Ολύμπου και Πρεσπών, στον ήρεμο Ορλιακα, στα φαράγγια του Χωριού Σπήλιου και στις Χιονισμένες κορφές του Σμόλικα.

ΣΥΝΟΔΟΙ

 Ο συνοδοί – οδηγοί σας είναι όλοι πτυχιούχοι δασοπόνοι – οικοξεναγοί, συνοδοί βουνού , στελέχη της Ε.Ο.Ο.Α, δάσκαλοι του σκι, οδηγοί και εκπαιδευτές Rafting της HATTA, πρόθυμοι κάθε στιγμή να σας βοηθήσουν για να γίνεται η κάθε σας ημέρα ξεχωριστή να απολαμβάνετε με ασφάλεια την φύση γύρω και να μαθαίνεται από αυτή.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ OVERLAND είναι:

  • Μέλος του Η.Α.Τ.Τ.Α
  • Ιδρυτικό Μέλος της εταιρείας Προστασίας Βάλια Κάλντας (Μ.Κ.Ο)
  • Μέλος της Ελληνικής Ομάδος Διάσωσης (Ε.Ο.Δ)
  • Μέλος του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου Γρεβενών ( Χ.Ο.Σ.Γ)
  • Μέλος της Λέσχης 4χ4 Γρεβενών
  • Έχει άδεια από τον Ε.Ο.Τ για τις περιηγήσεις με αριθμό 0516Ε2000001000
 Ο Απόστολος Διανέλλος, ιδρυτής και ψυχή της ΟVERLAND , σχεδίασε τα προγράμματα με στόκο να σας μυήσει στην άγνωστη και ανεξερεύνητη φύση της Ελλάδας. Είναι πτυχιούχος Δασοπονίας, με όλα τα διπλώματα που χρειάζονται για να συνοδεύσει με ασφάλεια τους επισκέπτες του, και πτυχιούχος εκπαιδευτής Χιονοδρομίας από το Κ.Ε.Ο.Α.Χ. των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων Καταδρομών. Χόμπι του η φωτογράφηση και η σχεδίαση Θεμάτων άγριας ζωής και η μελέτη κατασκευής πέτρινων παραδοσιακών κτιρίων πάνω στα ξεχασμένα Χωριά της Πίνδου. Ζει στο κέντρο της Βόρειας Πίνδου και Θα Είναι πάντα δίπλα σε εσάς, που αφουγκράζεστε τις μακρινές φωνές των τοπίων, που σας καλούν. 
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο :