Από το δάσος στο πιάτο σας ...

Κάνοντας στάση για καφέ ή και για μανιτάρια;

 Τα Olympus Plaza Food Parks στεγάζονται σε σύγχρονους πολυχώρους που βρίσκονται σε κομβικά σημεία του Εθνικού οδικού δικτύου και κάνουν τα ταξίδια στην Εθνική οδό πολύ πιο ξεκούραστα και ευχάριστα. Λειτουργούν στα πρότυπα των σύγχρονων Ευρωπαϊκών Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) και προσφέρουν στους ταξιδιώτες αναψυχής και στους επαγγελματίες οδηγούς υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε επώνυμα καταστήματα εστίασης καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου: everest, ελιά & λάδι και άλλα επώνυμα εστιατόρια προσφέρουν απεριόριστες επιλογές για καφέ και φαγητό, ενώ στα easy market ο οδηγός και οι συνταξιδιώτες του βρίσκουν οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν καθοδόν. Αποτελούν σημεία συνάντησης των ταξιδιωτών στην Εθνική οδό και καλύπτουν όλες τις ανάγκες που μπορούν να προκύψουν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Πως μπορεί κάποιος να συνδυάσει μια στάση στα Olympus Plaza με καφέ και μανιταροπροιόντα Γρεβενών;

 Πλέον σε όλα τα καταστήματα των Olympus Plaza Food Parks θα μπορείτε να προμηθευτείτε και τα προιόντα μας, δηλαδή τα Μανιταροπροιόντα Γρεβενών!!!

  • Οι σταθμοί των Olympus Plaza Food Parks, http://www.olympusplaza.gr/stations/ .

Κάντε μία χαλαρωτική, αλλά παράλληλα και γευστική στάση γνωρίζοντας γευστικά με πολλούς τρόπους τα άγρια μανιτάρια Γρεβενών, μέσα από τα Μανιταροπροιόντα Γρεβενών!!!

Καλό Ταξίδι και καλή όρεξη!!!