Υλικά για την συνταγή:
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
1 φιλέτο κοτόπουλο
1 συσκευασία πέννες με μανιτάρι, λιαστή ντομάτα και σπανάκι
1 κρεμμύδι
1/4 αφυδατωμένα μανιτάρια (της επιλογής σας)
1 σκ.σκόρδο
Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
Μπαχάρι
Μοσχοκάρυδο (λίγο)
Παρμέζανα
ΒΗΜΑ 1
Κόβουμε τις πιπεριές και το κοτόπουλο σε λωρίδες, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Βάζουμε το αφυδατωμένο μανιτάρι ,αφού το σπάσουμε σε μικρότερα κομμάτια σε χλιαρό νερό για 10’.
ΒΗΜΑ 2
Σοτάρουμε καλά το κοτόπουλο και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές και τα αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τα υπόλοιπα μπαχαρικά και το μανιτάρι με λίγο από το νερό που το μουσκέψαμε.
ΒΗΜΑ 3
Βράζουμε τις πέννες για 3-4 λεπτά και μέχρι να βράσουν προσθέτουμε μια συσκευασία κρέμα γάλακτος στο κοτόπουλο και αφήνουμε να βράσει για 2-3’.Όταν βράσουν οι πέννες, τις ανακατεύουμε με τη σάλτσα.
Σερβίρουμε σε πιάτο και συμπληρώνουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Καλή όρεξη!