From the forest to your kitchen ...

IMG_20221013_110059

IMG_20230122_175447

ΥΛΙΚΑ: •	2 φύλλα κρούστας •	Λίγο ελαιόλαδο •	½ συσκευασία πουρέ άγριου σκόρδου •	‘’μανιταροπροϊόντα Γρεβενών’’ •	Γάλα και βούτυρο για τον πουρέ ( δοσολογία και τρόπος μαγειρέματος αναγράφονται στην συσκευασία). •	Λίγη κεφαλογραβιέρα τριμμένη.   ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Κόβω κάθε φύλλο κρούστας σε 12 τετράγωνα κομμάτια και σε ταψάκι με θήκες αφού το λαδώσω τοποθετώ τα πρώτα φύλλα, τα λαδώνω και βάζω τα επόμενα που τα λαδώνω επίσης. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς βάζω τα φύλλα να πάρουν λίγο χρώμα για 10 λεπτά. Τα βγάζω και ξεκινώ τον πουρέ (τον μαγειρεύω όπως αναγράφεται πάνω στη συσκευασία). Όταν κρυώσει αρχίζω το στήσιμο με το κορνέ. Πασπαλίζω με κεφαλογραβιέρα και βάζω για 15 λεπτά στο φούρνο στους 180 βαθμούς, να λιώσει το τυρί.   Καλή επιτυχία!