Από το δάσος στο πιάτο σας ...

Ομελέτα με χρυσή τρομπέτα!

IMG_20221016_135659

Ομελέτα με χρυσή τρομπέτα:
ΥΛΙΚΑ:
• 1 χουφτίτσα μανιτάρια χρυσή τρομπέτα.
Ομελέτα με χρυσή τρομπέτα: ΥΛΙΚΑ: •	1 χουφτίτσα μανιτάρια χρυσή τρομπέτα. •	3 αυγά •	2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα. •	3 -4  τοματίνια. •	Αλάτι, πιπέρι, λάδι για τηγάνι. ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει, σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα τοματίνια, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά να μην μας καούν τα υλικά. Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και τα  προσθέτουμε στο μείγμα. Τηγανίζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Με τη βοήθεια ενός ρηχού πιάτου γυρίζουμε την ομελέτα να ψηθεί και από την άλλη μεριά. Τη σερβίρουμε σε ρηχό πιάτο και τη συνοδεύουμε με φρέσκο μαλακό υπόξινο  τυρί (ανεβατό Γρεβενών) και λίγη πάπρικα. Καλή σας όρεξη!

• 3 αυγά
• 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα.
• 3 -4 τοματίνια.
• Αλάτι, πιπέρι, λάδι για τηγάνι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει, σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα τοματίνια, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά να μην μας καούν τα υλικά.
Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
Τηγανίζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Με τη βοήθεια ενός ρηχού πιάτου γυρίζουμε την ομελέτα να ψηθεί και από την άλλη μεριά.
Τη σερβίρουμε σε ρηχό πιάτο και τη συνοδεύουμε με φρέσκο μαλακό υπόξινο τυρί (ανεβατό Γρεβενών) και λίγη πάπρικα.
Καλή σας όρεξη!